Geschiedenis

Net als veel bedrijven startte ons bedrijf in een schuur. Op 6m2 werden heel wat bankies geproduceerd en werden vanuit het hele land opgehaald. Samen met vriend Harro maakten wij ook kleine maatwerkopdrachten zoals metalen teksten voor bedrijven en particulieren. Tot in de late uurtjes werd er doorgewerkt en werd een hele hoop gelachen. In 2019 is de stap gezet om dit professioneler aan te kunnen pakken. De werkplaats werd gehuurd en een paar maanden later werd hier de showroom aan toegevoegd. Nieuwe apparatuur aangeschaft zodat bijna elke bewerking in huis kan plaatsvinden.

Missie

Rekkie & Bankie is vanuit passie geboren en wordt vanuit passie voortgezet. Onze missie is om ontwerpen te maken waarvan onze klanten jarenlang van zullen genieten. De minimalistische en strakke ontwerpen passen hier precies in. Tijdens het ontwerpen, de testfase en maakproces wordt er goed de tijd genomen om de kwaliteit maar zeker het plezier van iedereen die betrokken is bij het maken van de rekkies en bankies te waarborgen. Het plezier is naast een prachtig product de belangrijkste waarde bij Rekkie & Bankie.

Team

Inmiddels is er een klein team ontstaan rondom Rekkie & bankie. De ontwerpen worden vakkundig gedigitaliseerd en er worden werktekeningen van gemaakt door Marleen. Rutger helpt in de constructie van de frames en is een geweldige pietje precies als het gaat om halve milimeters, gaatjes boren en het laswerk. Hendrik-Jan ontfermt zich over de website en zorgt dat alle bestellingen en vragen bij de productie aankomen. De jongens uit de houtwerkplaats zagen en verlijmen elk stuk hout op de gewenste maat.

Edwin Dijkman Rutger Dijk
Open chat
Heeft u hulp nodig?
Powered by